У Львівській області проведено круглий стіл

У Львівській області проведено круглий стіл

15.07.14 12:22 0 1100
Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з об’єднанням страховиків “Аграрний Страховий Пул” та Міжнародною Фінансовою Корпорацією проведено круглий стіл “Концепція розвитку системи страхування сільськогосподарської продукції в Україні”. У круглому столі прийняли участь представники сільськогосподарських підприємств, асоціації фермерів, страхових компаній регіону, громадських організацій.

В ході заходу експерти з питань агропромислового комплексу говорили про те, що спонукало до розробки проекту Концепції, які надії покладають на неї сільськогосподарські виробники, які механізми для здешевлення агрострахування та як її ухвалення Кабінетом Міністрів України може позначитись на ситуації, що складається на агростраховому та аграрному ринках.

Головною метою засідання було обмін думками з сільськогосподарськими виробниками, страховиками та представниками місцевих органів влади та подання пропозицій, щоб максимально поліпшити остаточний варіант Концепції і тим самим задовольнити страхові потреби всіх учасників агрострахового ринку.

Учасниками круглого столу напрацьовано пропозиції до Концепції, врахування яких дозволить задовольнити страхові потреби учасників агрострахового ринку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ