У Львівській області спец вантаж, зібраний громадськими активістами та правоохоронцями, без пригод прибув у місце призначення

У Львівській області спец вантаж, зібраний громадськими активістами та правоохоронцями, без пригод прибув у місце призначення

15.07.14 13:01 0 1094
Мікроавтобус з продуктами харчування та засобами гігієни, відправлений львівським правоохоронцям, які несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції, у п’ятницю 12 липня, без пригод прибув у місце призначення.

Допомогти харчами та предметами першої необхідності львівським правоохоронцям, які несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції, вирішили представники громадської організації Офісна сотня «Допомога Українській армії» разом з іншими небайдужими громадянами та правоохоронцями Львівщини.

Спільними зусиллями громадські активісти та правоохоронці зібрали ті речі, у яких наші бійці відчувають гостру необхідність. В першу чергу це продукти харчування: крупи, консерви, тушковане м'ясо, згущене молоко, шоколад та цигарки. А також засоби гігієни: зубна паста зубні щітки, мило, станки для гоління, рушники та багато іншого. Все це було відправлено у місце дислокації зведеного загону правоохоронців Львівщини та без пригод вантаж прибув до них.

«Бійці, звичайно, дуже задоволені. По-перше, всього цього нам дійсно дуже бракувало, а по-друге – це як звістка з дому, така моральна підтримка. І ми знаємо – про нас пам’ятають, нас не забувають. А значить, все добре», - розповів у телефонній розмові командир зведеного загону правоохоронців Львівщини, заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

Нагадаємо, 2 липня, зведений загін правоохоронців Львівщини у складі 63 бійців, виїхав для несення служби на блокпостах у зоні проведення АТО. До складу загону увійшли працівники різних підрозділів Головного управління МВС України у Львівській області: спецпідрозділу судової міліції «Грифон», спеціального батальйону міліції, патрульно-постової служби та інші. Рішення про проходження служби на сході України всі бійці прийняли добровільно і на бойовому посту змінили подібний загін львівських правоохоронців, котрі впродовж місяця несли службу в зоні АТО. Очолив зведений загін заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області - начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівне: «Спецкомбінат» ...

КОМЕНТАРІ