На Львівщині дільничні інспектори міліції поповнили банк крові

На Львівщині дільничні інспектори міліції поповнили банк крові

15.07.14 16:14 0 1091
Кров дільничні інспектори Городоцького райвідділку міліції здали з власної ініціативи, знаючи, що допомога врятує не одне життя і поверне живими додому сина, брата, батька чи колегу-побратима.

У цьому їх підтримав і начальник служби дільничних інспекторів міліції Городоцького райвідділу міліції ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віталій Карапінка.

«Наша мета - це допомогти пораненим бійцям, які несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Звичайно, ми сподіваємось, що працівникам міліції Львівщини наша кров не знадобиться, але, можливо, вона врятує чиєсь життя», - заявив Віталій Карапінка.

У скрутний для нашої держави час, не варто стояти осторонь та бути байдужими, знаючи, що допомога врятує не одне життя і поверне живими додому сина, брата, батька чи колегу-побратима.

З вірою та надією в серці правоохоронці Львівщини сподіваються на широку підтримку громадськості та закликають усіх небайдужих громадян допомогти українській армії та правоохоронцям, які боронять інтереси України у зоні АТО.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді школярка ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ