У Львівській області колегія дільничних інспекторів міліції відбулася у Самборі

У Львівській області колегія дільничних інспекторів міліції відбулася у Самборі

15.07.14 08:49 0 1155
У Самбірській районній державній адміністрації відбулась колегія дільничних інспекторів міліції, у якій взяли участь голова державної адміністрації Олег Домчак, голова районної ради Андрій Бобак та голови місцевих рад району.

Результати оперативно-службової діяльності Самбірського міськвідділу міліції щодо охорони громадського порядку та боротьби із злочинністю на території району – одне з основних питань, яке заслухувалось на засіданні.

«Незважаючи на негативні прогнози, погіршення економічного стану в державі та пов'язану з цим незайнятість населення, криміногенна ситуація в районі - під контролем органів внутрішніх справ», - доповів заступник начальника даного підрозділу міліції, начальник міліції громадської безпеки підполковник Руслан Зазулькевич.

Проте, занепокоєння правоохоронців Самбірщини викликає зростання кількості деяких злочинів, а саме: шахрайств, пограбувань та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Особливу увагу приділяють боротьбі з наркоманією.

«Порівняно з минулим роком зменшилася кількість злочинів, скоєних в громадських місцях, а також особами, які перебували в стані сп'яніння та раніше засудженими громадянами», - повідомив підполковник міліції.

«Ми проводимо індивідуальну виховну роботу з неповнолітніми, цільові рейди з відпрацювання розважальних закладів та місць масового перебування підлітків», - додав Руслан Зазулькевич.

Окрім того, на розгляд колегії було винесено питання виділення коштів для належного матеріально – технічного забезпечення дільничних інспекторів міліції та придбання форменного одягу і засобів індивідуального захисту.

Співпраця з населенням та громадськими організаціями – були визначені як пріоритетні напрямки роботи міліції, які, до речі, дають конкретний результат: завдяки активізації роботи громадських формувань, було виявлено факти самогоноваріння, розповсюдження фальсифікованих алкогольних напоїв та порушення в графіків роботи закладів торгівлі і громадського харчування.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 45 запитів на інформацію ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ