Правоохоронці Львівщини затримали зловмисника, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дівчинки

Правоохоронці Львівщини затримали зловмисника, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дівчинки

15.07.14 10:35 0 1144
Ним виявився неодноразово судимий 19-річний мешканець Сокальського району. Затримати його допомогли небайдужі громадяни.

У Яворівський райвідділ міліції, 10 липня, близько першої години ночі звернулася 26-річна місцева мешканка, яка повідомила, що відносно її шестирічної доньки невідомий чоловік вчинив розпусні дії.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 19-річний мешканець Сокальського району, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за підробку документів, викрадення документів та квартирні крадіжки.

Встановлено, що вночі мати потерпілої поверталась з роботи, а її донька разом з хресною вийшли їй на зустріч. Згодом, дівчинка побігла швидше і пропала з поля зору жінки, а потім вона почула її крики на допомогу.

Затримати 19-річного молодика правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни.

Зловмисника затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: В області ...
Наступна новина: На Хмельниччині леонід Прус ...

КОМЕНТАРІ