У Львівській області заради миру та любові

У Львівській області заради миру та любові

15.07.14 16:37 0 1102
7 липня в клубі Галицької бригади Національної гвардії України зібралось чимало глядачів. В рамках військово-патріотичного виховання для військовослужбовців Львівського гарнізону відбувся концерт за участю Народного артиста України Остапа Гавриша.

Тривав концерт понад дві години. Перед військовиками виступили Остап Гавриш, Степан Білик та Маріанна Гавриш. Репертуар концерту настільки сподобався глядачам, що майже після кожної пісні зал вибухав гучними оплесками. Зі сцени звучали пісні «На Україну повернусь», «А я Хрещатиком пройдусь», «Квітка чарівниця», «Карпатські зорі» та інші. Тема миру та любові зворушила всіх присутніх до глибини душі.

В пам’ять про свого земляка старшого солдата Богдана Шлемкевича, який загинув 9 травня цього року під Маріуполем, Донецької області в ході проведення антитерористичної операції, у виконанні Маріанни Гавриш прозвучала пісня «Живиця» на слова журналістки, письменниці та поетеси Марії Влад.

– Цей концерт для військовослужбовців Національної гвардії України відбувся невипадково, – розповідає Народний артист України Остап Гавриш, – нам всім треба захищати свою землю, хтось захищає її зі зброєю в руках, хтось словом, я захищаю піснею та музикою. Сьогоднішній концерт складався з духовно-патріотичних, розважальних пісень громадянського звучання. Дякуючи Господу в мене є натхнення, і я можу писати, творити музику для людей. Знаю, що багато хлопців, які присутні в залі нещодавно повернулись зі Сходу країни. Хотілось передати всю силу, любов до рідної землі, а також душу тих пісень, які я написав в різні роки свого життя, всім військовослужбовцям, які з честю та гідністю виконують свій військовий обов’язок. Нам потрібен мир та спокій в своїй державі, все інше ми зробимо своєю працею, своїм розумом і руками.

За проявлену ініціативу, старанність та активну участь в патріотичному вихованні військовослужбовців Національної гвардії України начальник відділу виховної роботи Галицької бригади підполковник Ростислав Вовк вручив всім співакам грамоти.

– Такі заходи на сьогоднішній день вкрай необхідні для особового складу нашої частини, – розповідає заступник командира Римникського полку Національної гвардії України підполковник Сергій Ховайло, – це піднімає бойових дух солдатів, позитивно впливає на морально-психологічний стан та дозволяє зняти психологічне напруження після виконання службово-бойових завдань.

Наприкінці концерту Остап Гавриш звернувся до військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях на Сході України та побажав всім мужності, здоров’я, і щоб кожен повернувся до своєї домівки живим та неушкодженим, і в подальшому примножував багатство нашої держави.

Майор Олег Тіхов,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС України виступає за ...
Наступна новина: Волинянин, котрий ...

КОМЕНТАРІ