Правоохоронці Львівщини відвідали дитячий табір "Ровесник"

Правоохоронці Львівщини відвідали дитячий табір "Ровесник"

15.07.14 09:52 0 1146
З метою організації безпечного та змістовного відпочинку дітей працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області відвідали 20 дитячих оздоровчих таборів, провели 69 профілактично-роз`яснювальних лекцій, бесід та 24 спортивних масових заходів. Усього в заходах організованими правоохоронцями взяло участь понад 500 дітей.

Працівники міліції, 4 липня, відвідали дитячий табір «Ровесник», що у селі Комарів Сокальського району. Чудові умови проживання та природна краса створюють можливість для гарного відпочинку дітлахів, а щоб він видався максимально безпечним та здоровим, працівники міліції розповіли дітям про правові норми поведінки та ознайомили з роботою міліції. Зокрема, під час зустрічі з дітьми, які перебувають на відпочинку, міліціонери звернули увагу на недопустимість самовільного залишення дітьми місця оздоровлення та про необхідність дотримання правил внутрішнього розпорядку табору, а також про правила поведінки на водоймах та у лісах.

«Щоразу, спілкуючись із дітьми, ми знаходимо різноманітні методи проведення профілактичної роботи. А тому ми з ними проводимо бесіди, ігри, конкурси, демонструємо фільми на правову тематику. Також ми наголошуємо їм про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі вчинення ними правопорушень», - повідомив т.в.о. начальника СКМСД ГУМВС України у Львівській області майор міліції Станіслав Мельник.

Директор оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник» Василь Карватський подякував міліціонерам за цікаво організований захід.

«Я дуже вдячний за те, що працівники міліції завітали у наш табір. Цей день залишить приємні спогади у дітей, вони його згадуватимуть, зустрівшись у вересні зі шкільними друзями», - розповів Василь Карватський.

На завершення діти побажали гостям у погонах удачі, міліціонери ж у свою чергу, пообіцяли, що такі зустрічі проводитимуть постійно, щоб ніхто і ніщо не змогло затьмарити дитячий відпочинок.

Загалом правоохоронці відвідали на Львівщині 20 дитячих оздоровчих таборів у яких провели 69 профілактично-роз`яснювальних лекцій, бесід та 24 спортивних масових заходів. Усього у заходах організованими працівниками міліції взяло участь 509 дітей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія запросила ...
Наступна новина: Сергій Жадан отримає ...

КОМЕНТАРІ