В Житомирській області громада Коростишівщини вшанувала Героїв Небесної Сотні

В Житомирській області громада Коростишівщини вшанувала Героїв Небесної Сотні

15.07.14 08:06 0 1118
На Житомирщині продовжують вшановувати Героїв Небесної Сотні. Окрім меморіальних дощок та заходів, присвячених світлій пам’яті людей, які загинули під час масових акцій протесту на майдані, громада області ініціює встановлення пам’ятників.

13 липня цього року в селі Смолівка Коростишівського району відбулося урочисте відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні, в якому взяли участь представники влади, духовенства, громадські активісти та всі небайдужі люди, які вболівають за долю України.

Голова Коростишівської райдержадміністрації Роман Михайлич у своєму виступі зазначив: «Українці не мають морального права забути про Героїв Небесної Сотні. Ми пам’ятаємо про всіх, хто у непростий для нашої держави час віддає своє життя за її мирне майбутнє. Жителі Коростишівщини з болем пережили й загибель на Сході України своїх земляків-військовослужбовців Сергія Панасюка та Максима Добрянського». Керівник району запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання усіх загиблих.

Пам’ятник Героям Небесної Сотні виготовлений із чорного граніту. На ньому зображені свіча та надпис: «Вічна пам’ять та слава Небесній Сотні!».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сприяння свободівців ...
Наступна новина: Команда Львівської ОДА ...

КОМЕНТАРІ