В Житомирській області 114 бронежилетів отримав 10-й батальйон територіальної оборони

В Житомирській області 114 бронежилетів отримав 10-й батальйон територіальної оборони

15.07.14 14:52 0 1093
10-й батальйон територіальної оборони, який дислокується в місті Новограді-Волинському, 11 липня отримав 114 бронежилетів. 96 засобів захисту придбано за кошти, зібрані жителями Попільнянського району, а 18 – передали представники різних громадських організацій Житомирщини.

Бронежилети військовим передали голова Попільнянської районної ради Петро Боровський, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Можарівський, голова громадської організації «Купол» Олег Умінський та голова комісії підприємців Житомирщини зі збору і контролю коштів на допомогу військовослужбовцям Іван Єщенко.

Засоби захисту одразу перевірили на міцність снайпери батальйону. Бронежилети витримали постріли з автомата Калашникова, снайперської гвинтівки Драгунова та кулемета.

За словами голови районної ради Петра Боровського, громада Попільнянщини підтримала голову облдержадміністрації Сидора Кізіна, який звернувся до жителів Житомирщини з проханням долучитися до збору коштів для вкомплектування 10-го батальйону територіальної оборони. Загалом, мешканці району перерахували близько 400 тис. грн. на благодійний рахунок, відритий районною організацією ветеранів афганської війни. Петро Боровський наголосив: «Насамперед бронежилети призначені для 22 хлопців з нашого району, які несуть службу в цьому військовому підрозділі».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ДТП ...
Наступна новина: У Волинській області голова ...

КОМЕНТАРІ