На Рівненщині молодик за образу дівчини отримав удар ножем у живіт

На Рівненщині молодик за образу дівчини отримав удар ножем у живіт

15.07.14 11:40 0 1123
Четверо товаришів приїхали у село Руда Красна Рівненського району аби розшукати дівчину Катерину, з якою напередодні разом відпочивали. За версією молодиків того дня вона разом зі своєю подружкою викрала у хлопців грошові кошти.

Розшукали 18-річну дівчину за місцем свого проживання. Аби розібратися в ситуації, господар будинку – 31-річний дядько Катерини Микола запросив уже й без того захмелілих молодиків до столу. Після застілля, коли всі вийшли на подвір’я, між учасниками компанії виникла словесна перепалка знову ж таки з приводу викрадених грошей. В ході сварки раніше судимий 26-річний рівнянин Дмитро вдарив в обличчя Катерину. Дізнавшись про це, Микола, який на кілька хвилин відлучився в будинок, схопив на кухні ножа та один раз вдарив молодика в область черевної порожнини зліва. Пораненого хлопця до Рівненської центральної районної лікарні привезли його ж товариші, де медики госпіталізували чоловіка в реанімаційне відділення.

– Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років, – зазначив начальник Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Денисюк. – Наразі зловмисник затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання м. Рівне. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, – додав Ігор Денисюк.

Правоохоронці встановили, що це уже не перше злодіяння затриманого. У минулому він судимий за крадіжки. Окрім того, перебував у сфері профілактичного впливу Рівненського райвідділу як особа, що вчиняє насильство в сімї.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ