У Рівненській області шлях до власної справи

У Рівненській області шлях до власної справи

15.07.14 15:21 0 1151
Відкриття власної справи за допомогою державної служби зайнятості – це шанс стати успішною та незалежною людиною, яка сама керує своїм життям. Таким шансом скористалась Русін Тетяна Сергіївна. Маючи вищу освіту за спеціальністю «Провознавство» та величезний досвід юридичної практики, який набула під час роботи на посаді юриста в Кузнецовській об’єднаній державній податковій інспекції Рівненської області, вона відкрила свій бізнес з надання юридичних послуг.

Після звільнення з роботи Тетяна Сергіївна звернулась до Кузнецовського міського центру зайнятості в пошуках роботи. Взявши участь у роботі семінарів з орієнтації на підприємницьку діяльність та отримавши консультації від фахівців центру зайнятості, відразу зацікавилася можливістю започаткувати власну справу, отримавши при цьому одноразово виплату допомоги по безробіттю.

Бажання відкрити свій бізнес полягало у прагненні Тетяни до самостійності, реалізації свого творчого потенціалу та самовираженні.

Тетяна Сергіївна за направленням центру зайнятості закінчила курси підприємців-початківців у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, написала бізнес-план на тему «Надання юридичних послуг», який успішно захистила, довівши комісії актуальність і перспективність обраної діяльності.

«Метою моєї діяльності є обслуговування клієнтів незалежно від їх соціального стану - швидко, високоякісно, ефективно, захист прав і законних інтересів клієнтів, надання правової допомоги. З врахуванням того, що до законодавства України періодично вносяться зміни та доповнення, рахую, що бізнес з надання юридичних послуг є і буде завжди затребуваним. Тому дуже задоволена своїм вибором щодо відкриття своєї власної справи і завдячую службі зайнятості за допомогу в коштах, які надаються для започаткування підприємницької діяльності», - так сказала фахівцям центру зайнятості Тетяна Сергіївна.

Тетяна Русін реалізувала свої задуми і мрії, тому ми зичимо підприємцю успіхів та готові надалі з нею співпрацювати і надавати всебічну підтримку і допомогу у підборі найманих працівників.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ