МВС України виступає за заборону на в'їзд до ЄС Ернсту та ще 300 журналістам Росії

МВС України виступає за заборону на в'їзд до ЄС Ернсту та ще 300 журналістам Росії

15.07.14 16:35 0 1115
Міністерство внутрішніх справ України ініціює заборону в’їзду до України та країн ЄС гендиректору «Першого каналу» (Росії) Костянтину Ернсту і ще 300 російським журналістам. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«МВС України звертається з пропозицією МЗС звернутися до Європейського Союзу – перевірити цих журналістів і заборонити їм в’їзд, для того, щоб, хоча б таким чином, Європа також показала, що вона проти такого роду пропагандистської брехні», – сказав радник голови МВС Антон Геращенко на брифінгу в понеділок у Києві.

Він повідомив, що МВС встановила особу жінки, яка російським телеканалам повідомила про звірства, що нібито здійснюють українські військовослужбовці. Цю жінку, за словами Геращенка, звуть Галина Остапенко (Пишняк). За його словами, МВС встановлює місцеперебування цієї жінки. Радник глави МВС висловив припущення, що, швидше за все, вона перебуває в Росії.

Такі сюжети російських телеканалів сприяли тому, що МВС і виступає з ініціативою просити ЄС заборонити в'їзд до країни Євросоюзу російським журналістам.

«Геббельсівська пропаганда Кремля». Прокол із «розіп’ятою дитиною»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЄ ...
Наступна новина: У Львівській області заради ...

КОМЕНТАРІ