Тернополянина, раніше судимого за крадіжки автомобілів, знову викрили у протиправному

Тернополянина, раніше судимого за крадіжки автомобілів, знову викрили у протиправному

15.07.14 15:07 0 1093
З 7 по 16 липня в усіх регіонах України триває загальнодержавна профілактична операція «Автомобіль». Її основна мета – покращення оперативної обстановки на території держави, протидія і розкриття злочинів, пов’язаних із викраденням транспортних засобів. На Тернопільщині вже є перші результати.

В ході проведення комплексних заходів у рамках операції, працівники управління карного розшуку обласної міліції встановили особу автокрадія, який скоїв злочин у квітні цього року.

Стало відомо, що автомобілем марки «ВАЗ-2106», який безпечні власники залишили без нагляду на узбіччі в приватному секторі Тернополя, незаконно заволодів 27-річний місцевий житель, - розповів начальник сектору управління карного розшуку обласної міліції Сергій Гатанюк. – Наразі підозрюваного перевіряють на причетність до скоєнні інших злочинів. Йому інкримінують частину 2 статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Міліціонери встановили, що колеса з краденої легківки підозрюваний продав знайомому, їх міліціонери вже вилучили. Які плани у зловмисника були на сам автомобіль, з’ясувати уже не вдасться. Як зізнався крадій, «Жигулі» він відвіз на Гусятинщину, щоб сховати у лісопосадці. Там через несправність електропроводки легківка загорілася. Слова підозрюваного підтверджують селяни, які виявили обгорілий кузов автомобіля.

Як свідчить міліцейська статистика, найчастіше викрадають транспортні засоби, які власники залишають без нагляду на ніч у дворах багатоповерхівок та біля приватних будинків. Тому, щоб не спокушати автокрадіїв легкою здобиччю, транспортні засоби краще паркувати на автостоянках, у гаражних кооперативах, тощо. Також не варто нехтувати системами сигналізації. Зекономивши на встановленні сигналізації, ви ризикуєте втратити значно більше.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В армії сидять зрадники, ...

КОМЕНТАРІ