У Донецьку під час обстрілу загинули дев’ятеро осіб, є загиблі у Мар’їнці – ОДА

У Донецьку під час обстрілу загинули дев’ятеро осіб, є загиблі у Мар’їнці – ОДА

15.07.14 12:43 0 1086
У Донецьку під час обстрілу приватного сектора в Петровському районі загинули дев’ятеро осіб, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації. Під час обстрілу приватного сектора Петровського району загинули дев’ятеро осіб. В облдержадміністрації зазначили, що суспільно-політична ситуація в області залишається напруженою. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Так, у Горлівці (селище Гольмовський) біля штабу ДНР унаслідок вибуху снаряда одна людина загинула, ще кілька дістали поранень.

У Дзержинську під час масованого обстрілу були пошкоджені лінії електропередач, порушено газопостачання, шахти міста працюють у режимі водовідливу. Люди покидають місто. Зараз комунікації підключені до резервних джерел живлення.

В Амвросіївському районі (Камишеваха) обстрілу бойовиків зазнали колона військових і відділ прикордонної служби «Амвросіївка». Постраждалих немає. У результаті проведення бойових дій фіксуються пожежі на полях. За минулу добу в Молчановому вогнем знищено значні посіви пшениці.

«У Мар'їнському районі силами бойовиків обстріляно районний центр. Серйозні пошкодження отримали комбікормовий і молочний заводи, колишній шинний завод, станція фільтрації. Місто частково зруйновано, є поранені і загиблі серед мирного населення. Люди покидають місто. Фіксуються факти мародерства», – розповіли в прес-службі.

Також загострюється ситуація в населених пунктах, розташованих поблизу Донецька. Жителі евакуюються. Спостерігається збільшення кількості блокпостів ДНР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ