В Луганську бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали – очевидець

В Луганську бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали – очевидець

15.07.14 13:37 0 1080
Будинки на вулиці Оборонній у місті Луганську обстріляли з міномета. Зокрема, міна потрапила в управління автостанцією на вулиці Оборонній, 101. Луганець Андрій, що став очевидцем обстрілів, повідомив Радіо Свобода, що цілились із північної частини міста. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Стіни розірвались усередині, на щастя, ніхто не загинув. Але дві людини постраждали, зокрема, головний інженер на прізвище Приходько», – розповідає чоловік.

Окрім того, міна потрапила в квартиру на третьому поверсі житлового будинку на вулиці Оборонній, 95. Там пробило стелю та вибило шибки. Постраждалих немає, адже на той час у квартирі нікого не було. За словами очевидця, стріляли з центру міста.

«Все місто контролюється у нас «ЛНР», тобто ніякі українські збройні сили не могли цього зробити», – переконаний луганець Андрій.

Окрім того, він повідомив про обстріл будівлі ДТСААФ (Всесоюзне Ордена Червоного Прапора Добровільне товариство сприяння армії авіації і флоту). Жертв немає.

У результаті бойових дій в Луганську за минулу добу загинули 3 людини, ще 14 отримали поранення. Про це повідомили на сайті Луганської міської ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Успішний виступ луцьких ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ