Міліціонери викрили раніше судимого чернівчанина, котрий скоїв крадіжку на Петрівському ярмарку

Міліціонери викрили раніше судимого чернівчанина, котрий скоїв крадіжку на Петрівському ярмарку

16.07.14 12:40 0 1078
Умовно звільнений 35-річний житель обласного центру за скоєння майнового злочину, скоїв чергове кримінально-каране діяння.

Співробітники УМВС України в Чернівецькій області забезпечуючи охорону громадського порядку під час проведення Петрівського ярмарку, помітили підозрілого чоловіка. Правоохоронці вирішили перевірити його. У розмові із міліціонерами чернівчанин зізнався у скоєнні крадіжки кільця та футболки із прилавку.

Як з’ясувалося, зловмисник вже 8 раз притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів. А наразі був умовно звільнений із місць позбавлення волі за скоєння чергової крадіжки.

Міліціонери відшукали потерпілих у скоєні цього злочину. Заслужений майстер України із кварцедуву з міста Києва та чернівецький приватний підприємець подякували правоохоронцям за швидке викриття зловмисника та повернення їхнього майно.

Слідчими Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області стосовно зловмисника розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські юристи ...

КОМЕНТАРІ