Нові спортивні здобутки луцьких велосипедистів!

Нові спортивні здобутки луцьких велосипедистів!

16.07.14 08:24 0 1150
Чемпіонат України з велосипедного спорту (трек) у двох вікових групах зібрав на Львівському велотреку СКА 155 учасників із 21 команди України. Юніори та юніорки 1995-1996 років народження змагалися в олімпійських номерах програми, а юнаки та дівчата 1997-1998 років народження у таких видах: групова гонка, скретч, гонка з вибуттям, парна гонка, омніум-темп, омніум-спринт.

Успішно виступили на цих змаганнях луцькі велосипедисти, в активі яких 12 медалей різного ґатунку. Найуспішніший був виступ у Марти Терещук, яка золоту медаль в командній гонці серед жінок, була другою в омніумі і в кейріні, і третьою в спринті та в командному спринті. Завдяки успішними стартам лучанка виконала відбірковий норматив на Чемпіонат Європи, який відбудеться наприкінці липня цього року в Португалії та включена до складу збірної команди України.

Також, вдалими були виступи молодших спортсменів з Луцька. Зокрема –Влад Наумчук фінішував другим в кейріні, в спринті і в командному спринті серед юніорів, а Дарина Мартинюк була третьою у командному спринті і змагалась у фіналі з нашою лучанкою Анастасією Стирко.

Луцька команда дівчат у складі Дарини Мартинюк, Анастасії Стирко, Юлії Дорошенко та Олександри Логвинюк виборола п’яте місце в командній гонці серед юніорок.

Максим Гарбарук фінішував пятим в спринті серед юніорів.

Паралельно з львівським Чемпіонатом України з велосипедного спорту в місті Суми проходив національний Чемпіонат України з маунтенбайку, де наша титулована велосипедистка Яна Беломоіна вкотре виборола звання чемпіонки України серед жінок і матиме можливість брати участь у Чемпіонаті світу, який відбудеться наприкінці серпня в Норвегії.

Тож бажаємо нашим спортсменам успішних виступів на змаганнях міжнародного рівня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ