Волинські правоохоронці передадуть військовим на Схід України дитячі листи і малюнки

Волинські правоохоронці передадуть військовим на Схід України дитячі листи і малюнки

16.07.14 11:22 0 1072
Саме так особливі дітки вирішили підтримати бійців, які ціною власного життя виборюють мирне майбутнє для нашої держави.

За ініціативи громадськості та працівників міліції Волині на теренах Ківерцівщини відбулося свято для особливих діток під гаслом «Ми діти твої, Україно». Долучилися до участі 60 діток разом із батьками. Відгукнувся допомогти у добрій справі і місцевий підприємець Микола Барабаш.

Дітям організували чудову розважальну програму. Після пісень і танців дітки передали листи, які вони написали бійцям, котрі несуть службу на Сході і ризикують своїм життям заради майбутнього, та намалювали картину, на якій поставили «автографи» своїми маленькими долонями. Своєю чергою працівники міліції запевнили, що малюнки і листи дістануться до адресатів.

– Скоро волинські міліціонери знову вирушать у зону проведення антитерористичної операції, тож вони завезуть колегам ваші подарунки, які стануть для них оберегами, – запевнила начальник сектору кримінальної міліції у справах УМВС України у Волинській області майор міліції Інна Остапович.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області підтримують діток, які відрізняються від інших, демонструють, що міліціонери – захисники, які завжди відгукнуться та допоможуть їм.

Аби діткам було цікаво, правоохоронці привезли службову техніку та вірних чотирилапих «колег». Вразило глядачів затримання злочинця з допомогою службового собаки, пошук у траві відстріляних гільз. Після цього усі мали змогу спробувати узяти відбитки пальців, які допомогли зробити працівники експертної служби, ознайомитися із сучасним автомобілем, який оснащений всім необхідним для виїзду на ДТП, та послухали коротеньку лекцію про необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

На завершення дітки разом із правоохоронцями загадали бажання і відпустили їх разом із кульками у повітря. А мріють діти і бажають усім одного: миру і спокою.

Юлія ЛОКОТЬКО,

Ківерцівський РВ УМВС України

у Волинські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ