Волиняни успішно виступили на Чемпіонаті з велосипедного спорту

Волиняни успішно виступили на Чемпіонаті з велосипедного спорту

16.07.14 12:05 0 1063
10-13 липня у м. Суми проходив чемпіонат України з велосипедного спорту (маутенбайк), де чемпіонкою України (крос-кантрі) стала волинянка Яна Беломоїна, майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України, студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Успішно виступили на чемпіонатах України з велосипедного спорту учні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представники спортивного товариства «Динамо», вихованці тренерів-викладачів: заслуженого тренера України В.Ковальова та В.Матвійчук-Жолнач.

У місті Львові 8-12 липня проходив чемпіонат України з велосипедного спорту на треку з олімпійських видів (жінки до 23-ох років, юніори) та чемпіонат України з неолімпійських видів (дівчата, юнаки).

Серед молоді Марта Терещук стала чемпіонкою в командній гонці на 4 км, срібною призеркою на дистанціях омніум, кейрін та бронзовою призеркою в командному спринті та спринті. Спортсменка є майстром спорту України міжнародного класу, членом національної збірної команди України, студенткою Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Серед юніорів медалі завоювали кандидати в майстри спорту: Владислав Наумчик став срібним призером в командному спринті і кейріні та бронзовим в спринті, а також бронзу в командному спринті виборола Дарина Мартинюк.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У московському метро ...

КОМЕНТАРІ