На Волині - ІІ Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»

На Волині - ІІ Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»

16.07.14 10:15 0 1121
Майже 60 інвалідів праці з усіх районів області з’їхались до Луцька, щоб помірятись силами в регіональних змаганнях ІІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Впродовж дня на базі ООФСТ «Спартак» змагатимуться в шести видах спорту: армреслінгу, гирьовому спорті, бомбаскеті, настільному тенісі, шахах та метатимуть дротики (дартс).

Спартакіада органзована за ініціативи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України. Представник Волинської виконавчої дирекції Фонду Григорій Стахів відмітив високий моральних дух учасників та зауважив, що в області проживає більше 5000 потерпілих на виробництві, здебільшого це – інваліди І, ІІ та ІІІ групи.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, який завітав на змагання, привітав спортсменів та назвав їх переможцями ще до початку спартакіади, адже лише їх участь у змаганнях – це вже великий успіх.

«Лише люди з великим серцем та щирою душею спроможні на подібні вчинки. Впродовж життя ці люди зазнали негараздів, але не склали рук і продовжують натхненно працювати над собою. Такі спортсмени є прикладом для усіх нас», - наголосив Григорій Пустовіт.

За результатами шніх змагань буде зібрана збірна команда Волинської області, яка представлятиме регіон на Всеукраїнських змаганнях, що відбудуться у вересні поточного року в Ужгороді.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Бойовики на Луганщині ...

КОМЕНТАРІ