Мобілізовані у батальйон територіяльної оборони з Луцького району отримали 20 бронежилетів

Мобілізовані у батальйон територіяльної оборони з Луцького району отримали 20 бронежилетів

16.07.14 09:51 0 1094
14 липня 2014 року керівники Луцького району Волинської області – заступник голови Луцької райради свободівця Вадим Веремчук та голова Луцької РДА Юрій Цейко відвідали 1-й батальйон територіяльної оборони Волині, який зараз проходить бойове злагодження на базі полігону 51-ї окремої механізованої бригади у Володимирі-Волинському, та передали 20 бронежилетів для мобілізованих і з Луцького району вояків.

Завдяки злагодженим діям громади та посадових осіб Луцький район став першим у Волинській області, який забезпечив у батальйоні територіальної оборони вихідців зі свого району засобами захисту. Гроші збирали разом громада і влада району.

"Ми будемо й надалі підтримувати і всіляко допомагати нашим хлопцям, на яких лягла непроста місія. На жаль, через відсутність люстрації в Україні і систематичний розвал армії в минулі роки держава зараз не в змозі швидко та ефективно забезпечити своїх захисників усім необхідним. Тому вирішальну роль відіграють ініціативи знизу. Українці, які здатні самоорганізуватися задля спільної мети, – це основа для майбутніх перемог і змін в нашій країні", – зазначив заступник голови Луцької райради свободівець Вадим Веремчук.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ