В Закарпатській області донецькі діти гостювали в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення

В Закарпатській області донецькі діти гостювали в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення

16.07.14 08:04 0 1109
15 липня, десятеро дітей з Донецька, що зараз гостюють на Закарпатті, побували в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення.

Спочатку піротехніки ознайомили гостей з видами боєприпасів, з якими доводиться працювати на території краю. Для візуального ознайомлення рятувальники продемонстрували муляжі та елементи небезпечних знахідок. Також застерегли діток та звернули їхню увагу на правила поведінки під час виявлення небезпечних знахідок. Окрім того, кожен з присутніх мав змогу приміряти на себе захисне оснащення піротехніка-рятувальника та сфотографуватися на згадку.

Далі на черзі стало аварійно-рятувальне відділення, особовий склад якого продемонстрував можливості австрійського рятувального автомобіля «ШТАЄР» та ознайомив гостей з рятувальним обладнанням та спорядженням, що знаходиться в ньому.

По закінченню цієї екскурсії діти подякували представникам мужньої професії за теплий прийом та пообіцяли дотримуватись правил та вмінь, які опанували під час спілкування з професіоналами служби «101».

«Оперативно-рятувальна служба Закарпаття, яка взяла під свою опіку перебування в області десятьох дітей з Донецька, докладає максимум зусиль, аби відволікти їх увагу від проблем й сумних думок та розрадити цікавими екскурсіями та іншими пізнавально-розважальними заходами. А теперішня наша зустріч в Аварійно-рятувальному загоні має ще й повчальний характер, адже дітки дізналися багато чого цікавого, приміром, як правильно себе поводити при різного роду екстремальних ситуаціях, а головне, що потрібно робити, щоб у них не потрапляти», - зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі перелік ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ