На Хмельниччині дослухаючись до кожного

На Хмельниччині дослухаючись до кожного

16.07.14 11:06 0 1769
У черговий раз, жителі міста та області мали можливість поспілкуватися з заступником голови облдержадміністрації Володимиром Кальніченком у телефонному режимі, зателефонувавши на «гарячу» телефонну лінію «Запитай у влади».

Бажаючих поділитися зі своїми проблемами та турботами виявилося чимало. Так, жителька обласного центру звернулася до Володимира Ілліча з проханням розібратися у ситуації з приводу неналежного, на її думку, надання послуг теплопостачання.

Разючою для мешканців одного із сіл Летичівського району є відсутність у місцевому медичному закладі таких фахівців як лаборанта та рентген-діагноста. Адже, за словами заявниці, аби здати аналізи або зробити рентгенологічне дослідження необхідно вирушати до районного центру. Особливо гостро ця проблема стоїть у випадку діагностики захворювань у дітей через складність доїзду до ЦРЛ.

Турбувало мешканців обласного центру і питання відновлення зупинки поїздів на станції Кам’янецький переїзд. Адже аби, до прикладу, дістатися Києва, необхідно у нічний період через усе місто йти на станцію «Гречани», що знаходиться в однойменному мікрорайоні Хмельницького.

Вислухавши кожного заявника, посадовець дав відповідні вказівки компетентним особам розібратися конкретно у кожній ситуації, про що поінформувати заявників у встановлений проміжок часу.

Володимир Кальніченко, у проміжках між дзвінками громадян, розповів присутнім представникам засобів масової інформації про стан жнивної кампанії у області. За його словами, уже змолочено понад 17 тис. га. озимого ячменю з наявних понад 21 тис. га цієї культури. Завершується збирання озимого ріпаку, якого уже змолочено 16 тис. га. Приємним є той факт, що його урожайність на 3,5 ц./га. більша, ніж у попередньому році. До збирання по зернових культурах підлягає 550 тис. га., з них 330 тис. га це рання зернова група.

Посадовець також зазначив, що в області продовжується кампанія по залученню до жнивної кампанії комбайнів, яких в області є 1700 одиниць. При цьому навантаження на один комбайн становить близько 300 га. У зв’язку з цим, планується додатково залучити ще близько 270-290 одиниць техніки аби забезпечити за 10-12 днів збирання зернових культур.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Землевпорядники ...

КОМЕНТАРІ