МОН: Керівники вишів відповідатимуть за несвоєчасну видачу документів випускникам

МОН: Керівники вишів відповідатимуть за несвоєчасну видачу документів випускникам

16.07.14 13:50 0 1020
Міносвіти попереджає керівників вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації про персональну відповідальність за несвоєчасну видачу випускникам документів про здобуту вищу освіту. Видача передрукованих документів про вищу освіту повинна відбуватися протягом п’яти днів з дня подачі відповідної заяви випускником.

Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

До Міністерства освіти і науки України надходять численні звернення випускників вищих навчальних закладів щодо неотримання ними дипломів про вищу освіту або додатків до них.

Є випадки необґрунтованої відмови у видачі документів про вищу освіту, затримка строків видачі документів з метою збереження контингенту студентів. Крім того, зросла кількість помилок у дипломах і додатках до них та відмов у їх своєчасному виготовленні.

У зв’язку з цим, Міністерство освіти і науки вимагає від керівників вищих навчальних закладів безумовного дотримання законодавства та конституційних прав випускників вищих навчальних закладів у частині вчасного отримання ними документів про здобуття вищої освіти наступних освітньо-кваліфікаційних рівнів (лист МОН від 15.07.2014 № 1/9-360).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: У Волинській області голову ...

КОМЕНТАРІ