Ірина Сех закликала керівників міст та районів Львівщини долучатись до збору коштів на потреби військових

Ірина Сех закликала керівників міст та районів Львівщини долучатись до збору коштів на потреби військових

16.07.14 16:58 0 1021
«Маємо максимально долучитись до допомоги військовослужбовцям з Львівщини, які зараз на сході України беруть участь в АТО. Я звертають до департаментів, до районних та міських адміністрацій. Хто 10 гривнями допоможе, хто 100, а хто 1000 гривень. Є така ініціатива як перерахунок одноденної зарплати. Хто як не ми допоможемо нашим хлопцям!», – закликала голова Львівської ОДА Ірина Сех на нараді з головами РДА, міськими головами та керівниками структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації.

Наприклад, Третій батальйон територіальної оборони, який зараз перебуває в зоні АТО, потребує запчастин для автомобілів ГАЗ 66 , КАМАЗ-5410, ЗІЛ 130 та 131, УАЗ 3962, УРАЛ 3962, УРАЛ 4320, автобусів «Еталон», ТАТА 0134, ПАЗ. Машини ламаються, їздять на швидкості щонайменше 100 км/год, адже при меншій швидкості одразу потрапляють під обстріл.

«Потребує підтримки Третій батальйон територіальної оборони, військові частини з Львівщини, які зараз на сході України. 24 механізована бригада з Яворова, яка потрапила під обстріл у селищі Зеленопілля Луганської області. В багатьох згоріла форма, немає взуття», - наголосила Ірина Сех.

Нагадаємо, для збору коштів на потреби військових з Львівщини відкритий рахунок.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: На Житомирщині поховали ...

КОМЕНТАРІ