У Львівській області рятувальники опікуються родинами переселенців

У Львівській області рятувальники опікуються родинами переселенців

16.07.14 19:29 0 1065
13 липня рятувальники ГУ ДСНС України у Львівській області зустріли сім’ю переселенців із Луганська. Мати із 16-річою дитиною прибули до Львова шукати тимчасового прихистку, допоки не стабілізується військово-політична ситуація у країні.

Рятувальники надали родині психологічну підтримку та допомогли доїхати до тимчасового місця проживання у Миколаївському районі.

Загалом на Львівщині перебуває понад 3,7 тис. переселенців. Рятувальники надають людям всебічну допомогу, вживають дієвих заходів для вирішення проблемних питань сімей, які тимчасово розташовані та проживають на території Львівської області.

До прикладу, фахівці Дрогобицького районного відділу ДСНС відвідали понад 30 сімей та осіб, які прибули на Львівщину із району проведення АТО та Республіки Крим. Переселенці проживають як у приватних будинках так і у готелях, кімнатах благодійних фондів, гуртожитках. Рятувальники спілкуються із людьми, дізнаються про їх проблеми та намагаються максимально сприяти їх вирішенню.

Стрийські рятувальники теж здійснили понад 40 візитів до переселенців. Люди розповіли про проблеми, які потребують негайного вирішення. Найболючіші питання стосуються проблем житла та працевлаштування.

Фахівці ДСНС провідуватимуть кожну родину переселенців та зроблять усе можливе аби допомогти людям.

Нагадаємо телефони регіонального міжвідомчого координаційного штабу щодо реєстрації та розміщення внутрішньопереміщених осіб:

0-800 501-727 (цілодобово, гаряча лінія);

+38 (050) 887-03-47 (з 09:00 до 18:00 у робочі дні).

Для координації дій з оперативним штабом щодо виїзду із небезпечної зони, необхідно звернутись за телефоном «101» як зі стаціонарного, так і з мобільного телефону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: петро Колодій ...
Наступна новина: П’ятеро переселенців ...

КОМЕНТАРІ