Львівщина: петро Колодій звернувся до керівництва держави з пропозицією залучити ресурси областей для укріплення східного кордону

Львівщина: петро Колодій звернувся до керівництва держави з пропозицією залучити ресурси областей для укріплення східного кордону

16.07.14 19:06 0 1108
Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій звернувся до Президента України, Прем'єр-міністра України та Голови Верховної Ради України з пропозицією залучити ресурси та можливості областей для надійного укріплення східного кордону України.

У зверненні очільника обласної ради, зокрема, йдеться: "Жахлива звістка сколихнула 11 липня жителів Львівської області та цілої України. Від вогню ворога вкотре полягли наші земляки, які захищали на сході територіяльну цілісність держави.

Ми не можемо і не маємо морального права гаяти жодної хвилини, а повинні негайно подбати про надійну оборону та зміцнення східного кордону України. На превеликий жаль, незахищеність державного кордону і досі дає можливість диверсійно-терористичним групам безперешкодно проникати з Російської Федерації на територію України.

Звертаюся до вас, як до керівників держави, з пропозицією щодо забезпечення надійного укріплення українсько-російського кордону. Вбачаю, що для цього доцільно було б залучити області України, зокрема, визначити за ними певні ділянки державного кордону. Зі свого боку Львівська область готова всіляко долучитися і сприяти зміцненню пропонованої Вами ділянки державного кордону на Сході. Більше того, максимальне використання всіх можливостей та ресурсів областей країни лише сприятиме укріпленню кордону та захисту нашої держави від зовнішнього ворога.

Переконаний, що активна участь областей України в захисті нашого кордону унеможливить проникнення сюди терористичних груп та пришвидшить завершення Антитерористичної операції.

Вірю, що тільки разом зможемо надійно зачинити двері перед окупантом і тим самим вберегти нашу державу!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: Львівська ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ