У Львівській області у Дрогобичі визначили пріоритетні напрямки в організації роботи міліції

У Львівській області у Дрогобичі визначили пріоритетні напрямки в організації роботи міліції

16.07.14 08:53 0 1127
Нещодавно у Дрогобицькому міському відділі ГУМВСУ у Львівській області відбулася підсумкова нарада на якій підводились підсумки роботи правоохоронної діяльності Дрогобицького міського відділу міліції за другий квартал 2014 року. На нараді був також присутній начальник відділу слідчого управління ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Степан Довгунь.

Начальник Дрогобицького міськвідділу полковник міліції Андрій Білас аналізуючи стан злочинності та правопорядку на Дрогобиччині за минулий рік наголосив, що попередження правопорушень і злочинів є важливим аспектом у роботі правоохоронних органів. Керівник міськвідділу акцентував увагу на взаємодію та співпрацю правоохоронних органів з населенням.

Про здобутки та прорахунки в роботі працівників Дрогобицького міського відділу міліції доповідав виконуючий обов’язки першого заступника начальника міського відділу майор міліції Михайло Зварич, який охарактеризував стан злочинності та правопорядку на території Дрогобицького району, додержання вимог законодавства правоохоронцями, спрямованого на профілактику злочинності та окремих категорій злочинців.

Водночас, полковник міліції Андрій Білас зупинився на детальному аналізі показників за видами скоєних злочинів та зазначив, що однією з причин скоєння великої кількості даних злочинів – неналежна профілактично-роз’яснювальна робота на місцях з особами, що повернулись з місць позбавлення волі, бо саме ними скоєно більшість зазначених злочинів.

Керівництво міськвідділу заслухало роботу працівників міліції громадської безпеки. Дільничні інспектори міліції доповідали про стан злочинності та заходи по профілактиці правопорушень на адміністративних дільницях.

Проаналізувавши стан роботи за шість місяців Андрій Білас визначив основні пріоритетні напрямки в організації роботи міліції на третій квартал 2014 року.

Керівник міського відділу міліції наголосив, що діяльність правоохоронних органів повинна бути прозорою, а діяльність міліції постійно повинна висвітлюватися у засобах масової інформації.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спас і Терещук виграли ...
Наступна новина: Інформація для громадян, ...

КОМЕНТАРІ