У Львівській області основне завдання кримінальної міліції у справах дітей - профілактика правопорушень серед неповнолітніх

У Львівській області основне завдання кримінальної міліції у справах дітей - профілактика правопорушень серед неповнолітніх

16.07.14 10:54 0 1006
Правоохоронці Самбірщини проводять профілактичні заходи з метою виявлення правопорушень серед підлітків та зменшення рівня злочинності серед неповнолітніх.

«Велику роль у вихованні молодого покоління відіграють батьки. Вони дають приклад поведінки своїм дітям, однак, як показує досвід, не всі дорослі належно виконують свої батьківські обов’язки, а деякі, навіть, самі вчать неповнолітніх вживати алкогольні напої. Тому, лише протягом першого півріччя 2014 року, працівники міліції притягнули до адміністративної відповідальності 21 особу за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. А щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх - це є основним завданням кримінальної міліції у справах дітей», - зазначив заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції, начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Руслан Зазулькевич.

За словами підполковника міліції, з початку року працівники кримінальної міліції у справах дітей Самбірського міськвідділу до адміністративної відповідальності притягнули 19 неповнолітніх за різні правопорушення, а саме за куріння у громадському, за появу у громадському місці у стані алкогольного сп’яніння , дрібне хуліганство, за насильство в сім’ї та за порушення тиші у населених пунктах і у громадських місцях.

З метою виявлення та документування правопорушень серед підлітків, працівники служби тісно співпрацюють з керівниками навчальних закладів, міським та районним відділами освіти, а також з органами місцевого самоврядування.

Особливе занепокоєння у правоохоронців викликають факти реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Щоб запобігти цьому, міліціонери здійснюють контроль за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування, що розташовані поблизу місць масового скупчення молоді.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Фоменко: Нехай команди ...

КОМЕНТАРІ