В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння 15 тонн сіна

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння 15 тонн сіна

16.07.14 10:32 0 1129
15 липня о 01:15 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про загоряння дерев’яного піддашку, що розташований на одній з вулиць районного центру.

До служби порятунку «101» зателефонувала власниця споруди. Жінка прокинулась посеред ночі та помітила полум’я на власному подвір’ї. На момент прибуття вогнеборців, піддашок та частина грубих кормів були вже охоплені полум’ям.

Силами бійців ДСНС о 02:11 загоряння було локалізовано та о 04:15 – повністю ліквідовано. Внаслідок займання загиблих та травмованих не виявлено. Проте вогонь встиг знищити дерев’яний піддашок та 15 тонн сіна. За останньою інформацією пожежа сталася через занесення стороннього джерела запалення. Остаточна причина загоряння, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

Дивлячись на те, що влітку та восени подібні пожежі трапляються досить часто, рятувальники радять не забувати про елементарні правила протипожежної безпеки. Не використовуйте відкритий вогонь та не куріть у місцях складування сіна, соломи та інших сухих запасів. Не дозволяйте дітям гратися із сірниками поблизу легкозаймистих споруд та сухої рослинності. Якщо місця для зберігання сіна чи соломи забезпечені електропостачанням – облаштовуйте електромережу відповідно до діючих правил.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі помер ...
Наступна новина: На Львівщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ