В Житомирській області на пожежі, у власному будинку, загинув чоловік

В Житомирській області на пожежі, у власному будинку, загинув чоловік

16.07.14 15:26 0 1080
14 липня о 07:00 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бердичів надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку розмірами 6х8, який розташований на одній із вулиць районного центра. До служби порятунку «101» зателефонував сусід, який й сповістив про займання.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що осередок загоряння знаходиться всередині оселі – в одній із житлових кімнат, на дивані. Під час проведення розвідки, у приміщенні було виявлено тіло 50-річного власника без ознак життя, якого рятувальники винесли назовні та передали до рук прибулих медиків. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 07:10 та повністю ліквідовано о 08:05. Вогнем знищено диван, ковдру та постільну білизну, пошкоджено перекриття на площі 3 м кв. Попередня причина пожежі: необережність під час куріння.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ