У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на зерноскладі

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на зерноскладі

16.07.14 08:02 0 1102
В селі Городець на території державного підприємства «Дослідне господарство «Городецьке» пройшли тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі в зерноскладі із залученням сил і засобів підрозділів Володимирецького гарнізону.

В ході навчань відпрацьовувалися дії аварійно-рятувальних підрозділів та адміністрації об’єкту щодо організації гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій в будівлі зберігання зерна, а також дії обслуговуючого персоналу та добровільної пожежної дружини об’єкту щодо проведення евакуації робітників та матеріальних цінностей з приміщень та будівель підприємства. Для проведення навчань було залучено 11-ту державну пожежно-рятувальну частину смт. Володимирець та місцеву пожежну команду с. Городець.

Рятувальники ДПРЧ-11 та бійці МПК, прибувши за викликом чергового зерноскладу, провели оперативне розгортання сил та засобів і з допомогою водяних стволів швидко ліквідували умовну пожежу.

«Подібні навчання – це чергове підтвердження того, що усі служби району, які мають забезпечувати безпеку агропідприємств під час зернозбиральної компанії, готові швидко діяти й ефективно реагувати на усі можливі чинники небезпеки. Їх проведення є запорукою злагодженої роботи служб цивільного захисту району при виникненні реальних екстрених ситуацій, що призведе до їх успішної ліквідації з мінімальними матеріальними збитками, а саме головне - не допустить загибелі та травмування людей» - зазначив підсумовуючи навчання начальник сектору організації запобігання НС та заходів ЦЗ підполковник служби цивільного захисту Володимир Симонюк.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ