У Рівненській області мандрівка у країну професій

У Рівненській області мандрівка у країну професій

16.07.14 14:51 0 1128
У літній період спеціалісти Острозького міськрайонного центру зайнятості проводять активну профорієнтаційну роботу серед дітей, які відпочивають у літніх оздоровчих таборах. Адже відпочинок повинен бути не тільки активним та веселим, а ще й пізнавальним та корисним. Для того, щоб ознайомити дітей зі світом професій, 9 липня головні спеціалісти міськрайонного центру зайнятості Тетяна Марченко та Ірина Степанюк провели профорієнтаційний захід «Мандрівка у країну професій» та профорієнтаційний урок «Світ нових професій» для дітей,які відпочивають у ПЗ ОДСОК «Корчагінець».

Мета заходу - підвищення рівня поінформованості учасників щодо власної системи цінностей і розуміння її безпосереднього зв’язку з вибором професії, інформування щодо видів професій. Учнівська молодь, яка відпочиває у таборі, дізналася про послуги служби зайнятості, професії, які актуальні на сучасному ринку праці, навчальні заклади, де можна їх здобути, а також отримали чимало корисних порад та рекомендацій щодо правильного вибору професії.

Захід відбувся в ігровій формі. Відпочиваючі охоче брали участь у конкурсах, впевнено відповідали на запитання, розповідали про професії, які їм найбільше подобаються. У процесі ігор учасники навчилися працювати в команді, знаходити шляхи порозуміння, показали свої уміння та здібності, мали змогу розширити своє уявлення про світ професій та їхні особливості.

На завершення всі учасники отримали подарунки та грамоти від служби зайнятості. Учні цікаво і з користю провели вільний час.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ