Тернопільські військовослужбовці їдуть в зону АТО з касками та бронежилетами

Тернопільські військовослужбовці їдуть в зону АТО з касками та бронежилетами

16.07.14 13:55 0 1030
14 липня 2014 року заступник голови Тернопільської облдержадміністрації свободівець Олег Сиротюк голова обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра та заступник голови обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Василь Чашка зустрілися з тернопільськими військовослужбовцями й передали їм матеріяльну допомогу.

Свободівці мали можливість поспілкуватися не лише з військовослужбовцями, але й з їхніми батьками та близькими. Олег Сиротюк запевнив, що Тернопільська облдержадміністрація робила та зробить усе, щоб наші військові були забезпечені усім необхідним: "Ми неодноразово передавали допомогу нашим військовим по мірі надходження коштів, адже наші хлопці потребують захисту вже . Ми й надалі будемо закуповувати та відправляти усе необхідне, зокрема на наступному тижні плануємо закупити тепловізори".

Командир частини наголосив, що на особовий склад батальйону забезпечений на 75%. До збору коштів активно долучилися Тернопільська обласна державна адміністрація, підприємці та уся громада Тернопільщини.

"Усі повинні знати та розуміти, що ці хлопці, які відправляються безпосередньо в зону АТО, вже є героями. Саме наші військові ціною власних зусиль, а инколи і життів відстоюють незалежність нашої країни. І якщо ми не захистимо схід держави, то вже завтра окупант прийде і до нас. Тому ми повинні усіляко їх підтримувати, і не лише морально, але й матеріяльно", – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Свободівець Василь Чашка, який перебуває у складі комітету обласного штабу національної оборони та безпосередньо долучився до збору коштів та закупівлі засобів індивідуального захисту, а саме 30 касок та 20 бронежилетів, повідомив, що лише за два тижні на потреби військових тернопільці пожертвували до скриньок для збору коштів понад 17 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ