На Тернопіллі ветеран УПА Володимир Черемошенцев поділиться спогадами про ратні подвиги із молоддю

На Тернопіллі ветеран УПА Володимир Черемошенцев поділиться спогадами про ратні подвиги із молоддю

16.07.14 11:04 0 1064
Цими днями заступник голови обласної ради Олег Боберський зустрінеться із Володимиром Черемошенцевим. До розмови також запрошені представники молодіжних громадських організацій.

Як повідомлялось раніше, Володимир Черемошенцев приїхав на Тернопілля із анексованого Криму. Проживати йому, корінному росіянину, який у роки війни воював у загонах УПА на Волині, там стало небезпечно. Після оздоровлення у санаторії «Медобори». Володимир Черемошенцев перебуває у Петриківському обласному геріатричному пансіонаті. Нещодавно відбулася зустріч ветерана УПА із головою облради Василем Хомінцем, під час якої посивілий вояк сказав: «Хотів би ще щось зробити для людей. Не можу бути осторонь, коли таке відбувається в Україні». На переконання очільника облради, розповіді про ратні подвиги побратимів Володимира Черемошенцева, їх бойові будні від першої особи матимуть неабияке виховне та навіть пропагандистське значення. Роль цього ще більше зростає в умовах інформаційної війни, в яких опинилась наша держава. «Молодь повинна знати про подвиги попередніх поколінь, про пролиту кров за незалежність України, – впевнений Василь Хомінець. – І це щастя, що таким героям, як Володимир Черемошенцев, відпущено віку розповісти про звитяжців визвольних змагань юним».

До слова, нещодавно за сприяння обласної ради Володимир Черемошенцев подорожував місцями боїв на Волині, у яких брав участь 70 літ тому. Спогади ветерана УПА вражають. Ними він має намір поділитись із молоддю.

.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі оперативники ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ