«Перший національний» запускає 15 нових проектів наживо

«Перший національний» запускає 15 нових проектів наживо

16.07.14 08:05 0 1109
«Перший національний» канал презентував 15 нових телевізійних проектів у рамках переходу на суспільне мовлення. Загалом канал запланував мовлення у кількох напрямках: журналістські розслідування («Слідство. Інфо», «Схеми»), дитячі програми («Хочу бути», «Школа Мері Поппінс», «Національний відбір на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014»), новинний блок («Новини, «Підсумки дня», «Спорт. Новини»), економічні проекти (Перша шпальта»), пізнавальні програми про Україну («Моя країна», «Подорожуй Першим!»), програми-діалоги («Найєм-time», «Перша студія») та програми до масштабних подій («Національні дебати» та «Футбольна самба»). Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Проект Наталки Седлецької «Схеми», виходитиме на «Першому національному» від 17 липня. Це буде програма розслідувань про корупцію у великій політиці, зловживання чиновників владою, про оборудки, афери та схеми. Програма розслідувань є спільним проектом Радіо Свобода і Першого національного. Радіо Свобода фінансує проект, надає техніку та офіс, а «Перший національний» надає свою студію та ефірний час.

«Фінансує цей проект прозоро саме Радіо Свобода – авторитетне видання, яке вже 60 років із незаплямованою репутацією, що мені було дуже важливо», – додала автор проекту Наталка Седлецька.

Суспільне мовлення в Україні почне працювати 1 січня 2015 року. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомила у травні тодішній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Вікторія Сюмар. Закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення» був ухвалений Верховною Радою 17 квітня 2014 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині відзначили ...

КОМЕНТАРІ