У московському метро постраждала українка – МЗС

У московському метро постраждала українка – МЗС

16.07.14 09:34 0 1091
В аварії, що сталася в московському метрополітені, постраждала одна громадянка України, від госпіталізації вона відмовилася. Про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Серед постраждалих є одна громадянка України, яку після аварії госпіталізували до міської клінічної лікарні №13 Москви. Проте вона відмовилася від госпіталізації і після отримання першої медичної допомоги залишила лікарню», – мовиться у повідомленні українського зовнішньополітичного відомства.

У МЗС України зазначили, що наразі упізнано 17 загиблих у московському метро, громадян України серед них немає.

Кількість загиблих у результаті аварії в московському метро зросла до 21. Раніше повідомлялося про 20 жертв. За повідомленням керівника МОЗ Росії Вероніки Скворцової, 19 людей загинули на місці, ще двоє – чоловік і жінка – померли у лікарні.

За інформацією російського МОЗ, зараз понад 40 постраждалих через аварію перебувають у реанімації.

У МНС Росії зазначають, що ймовірно, відбулося помилкове спрацьовування сигналізації через раптове зниження напруги, потяг різко загальмував – передні вагони були зім’яті задніми. Причиною аварії також могла стати несправність стрілочного переводу.

Порушено кримінальну справу за статтею про порушення транспортної безпеки.

вранці три вагони поїзда у московському метрополітені зійшли з рейок за 200 метрів від станції «Слов’янський бульвар».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ