Доброго ранку, Україно

Доброго ранку, Україно

16.07.14 15:04 0 1714
Сім років минуло від часу, коли група Нумер482 записала у студії останню пісню. І от цього тижня відбулося їхнє повернення. Нумери знову в ділі і презентують свою нову роботу Доброго ранку, Україно.

Весь період семирічної медитації, як називає цей період лідер групи Віталій Кириченко, відбувалося переосмислення всього. Паралельно творилися і нові пісні, але записувати їх у студії і грати на концертах хлопці не поспішали. Тільки остаточно впевнившись в тому, щоб без музики вони таки не можуть жити хлопці вирішили знову взятися за старе. Щоправда у вже трохи зміненому складі, бо зараз у Нумер482 новий гітарист і ударник, а басист і вокаліст ще зі старих запасів.

Перша пісня, з якою група виходить в ефір називається, Доброго ранку, Україно. От що про неї розповідає Віталій:

«Річ у тому, що ідея цієї пісні, її мелодія і гармонія була у мене вже роки зо три тому. Але я дуже довго не міг знайти слова. Я просто мучився, мучився, і таке підкладав туди і сяке. А потім до написання слів підштовхнули події, що відбуваються навколо. Але я хочу уточнити – це не конкретно те, що відбувається на Сході чи що було на Майдані. А взагалі хочеться, щоб це відбулося – щоб Україна прокинулася».

Зараз група ще не думає про новий альбом, але не виключає його запису. Туди можуть увійти як оновлені версії старих пісень, так і нові речі.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні рятувальники з ...
Наступна новина: У Львові жінка обкрадала ...

КОМЕНТАРІ