Героям Слава!

Героям Слава!

16.07.14 13:07 0 1519
У вітчизняному гіп-гопі поповнення. Тепер у його лавах є свіжа творча одиниця виразно українського походження, що має назву Бук. Взагалі-то назва ця розшифровується як «будь українцем» чи «будуй українське». А окрім того бук – це поширене в Україні дерево, так що, чому б і ні? До того ж назва їхньої першої пісні - Героям Слава!.

Виразною ознакою проекту Бук є те, що в своїй творчості хлопці опираються саме на вітчизняну складову, починаючи від тем і закінчуючи семплами з вінілових платівок. Таку планку встановив ідеолог проекту, відомий в електронних колах Макс Чорний, який і став ідеологом і рушієм Буку.

Цю ідею Макс виношував уже кілька років, але почав реалізовувати лише минулого літа. І почав, власне, з пісні Героям Слава!, хоча тоді це гасло ще не було настільки помирене як зараз. Чому саме цей трек став дебютом буку Макс пояснив так:

«Перш за все він для нас дуже цікавий, тому що ми використовували цимбали, багато семплів етнічної української музики і це такий класичний гіп-гоп. Тому ми хотіли заявити перш за все з класики».

Попереду нас чекають наступні роботи нового проекту Бук, який поки що перебуває в стані експерименту своїх батьків-засновників, але пісню варто послухати.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна – єдина!

КОМЕНТАРІ