На Буковині чоловік за пияцтво отримав ніж у спину

На Буковині чоловік за пияцтво отримав ніж у спину

17.07.14 11:28 0 1072
44-річний мешканець Глибоцького району полюбляв випити. Щоправда, це захоплення не надто подобалося його 42-річній співмешканці, через що пара частенько сварилася.

Ось і цього разу все було як завжди. Чоловік повернувся додому напідпитку. Він ніде постійно не працював, ходив допомагав людям, з якими потім і святкував завершення «робочого дня». Жінка одразу ж помітила «веселий» настрій чоловіка та заходилася з ним сваритися. Але він її ніби-то не помічав, ще й вдома випив «декілька крапель» оковитої. І скандал розгорівся із більшою силою.

На жаль, одними словами конфлікт не вичерпався. Коли чоловік відвернувся, вона схопила кухонний ніж та вдарила ним у спину співмешканця. Від отриманого тілесного ушкодження буковинець помер. Відомо, що пара прожила разом 6 років, спільних дітей не мали.

Нині жінці оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три тисячі подарунків ...
Наступна новина: На Тернопіллі розповіли як ...

КОМЕНТАРІ