Правоохоронці Львівщини скерували до суду кримінальне провадження щодо незаконного видобутку та реалізацію корисних копалин

Правоохоронці Львівщини скерували до суду кримінальне провадження щодо незаконного видобутку та реалізацію корисних копалин

17.07.14 08:39 0 1109
Працівники міліції викрили місцевого підприємця під час незаконного видобутку піщано-гравійної суміші загальнодержавного значення екскаватором та завантаження її на вантажівки.

Нещодавно працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області припинили незаконний видобуток піщано-гравійної суміші біля річки Стрий у одному з населених пунктів Стрийського району.

Правоохоронці викрили місцевого підприємця під час незаконного видобутку піщано-гравійної суміші екскаватором та завантаження її на вантажівки.

Було встановлено, що суміш збувалася забудовникам та мешканцям регіону під виглядом будівельного матеріалу. Легальних документів, які мали би підтверджувати законність здійснення цієї діяльності у підприємця не було.

Правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду за ознаками кримінального правопорушення передбаченого за ч.2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У першому півріччі 2014 ...
Наступна новина: При ЛМР запрацював ...

КОМЕНТАРІ