В Закарпатській області в Мукачівському міськвідділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя

В Закарпатській області в Мукачівському міськвідділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя

17.07.14 17:07 0 1092
Нараду, на якій розглядалися результати діяльності міського відділу за шість місяців 2014 року, провів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС області полковник міліції Валерій Шнуренко.

Із доповіддю виступили усі керівники підрозділів міськвідділу міліції. Розглянувши результати оперативно-службової діяльності міськвідділу, Валерій Олександрович відзначив, що вжиті організаційні та практичні заходи, спрямовані на посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки, дозволили закріпити, розвинути окремі позитивні тенденції у динаміці та структурі злочинності, покращити результати оперативно-службової діяльності та зберегти контроль за криміногенною ситуацією у місті та районі. Забезпечено належний рівень охорони громадського порядку та безпеки громадян на вулицях, в громадських місцях та під час проведення численних масових заходів.

Під час наради також було обговорено заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності міліції. В цьому контексті розглядався стан роботи щодо попередження та розкриття злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких.

Разом з тим, в організації роботи міськвідділу міліції на окремих напрямках мали місце і прорахунки, які не дозволили досягти бажаного результату. Валерій Шнуренко націлив особовий склад на конструктивну і плідну працю, визначив конкретні терміни для усунення існуючих недоліків та поставив завдання підлеглим щодо надання міліцією Мукачівщини якісних послуг громадянам України.

- Є певні позитивні напрацювання за звітний період. Однак зроблено далеко не все, є над чим попрацювати, аби наші громадяни були надійно захищені від протиправних посягань злочинного світу, — підсумував Валерій Олександрович.

Євгенія Красилинець,

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Шахтарі ще не вирішили, ...
Наступна новина: Під колесами автівки ...

КОМЕНТАРІ