При ЛМР запрацював релігійний сайт про діяльності парафій міста

При ЛМР запрацював релігійний сайт про діяльності парафій міста

17.07.14 08:51 0 1067
За сприяння Львівської міської ради створений Інтернет-ресурс «Духовна велич Львова», що має на меті висвітлювати релігійні події, які відбуваються у місті.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, цей проект є громадською ініціативою молодих фахівців релігієзнавчих та соціокультурних галузей.

«Незважаючи на те, що цей інтернет-ресурс створено за сприяння Львівської міської ради, а саме – управління внутрішньої політики, він не підпорядкований жодній структурі. Однак сайт отримав схвальні відгуки від представників усіх церков», – зазначає редактор сайту Євген Бойко.

Як йдеться у повідомленні ЛМР, цей інтернет-ресурс не є комерційним проектом. Усі журналісти, блогери та інші дописувачі, які наповнюють «Духовну велич Львова» матеріалами (статтями, інтерв’ю, новинною інформацією, тощо), працюють виключно на волонтерських засадах.

«Варто додати, що інтернет-ресурс «Духовна велич Львова» під час висвітлення новин працює на засадах рівності між усіма християнськими конфесіями. Ми завжди відкриті до діалогу із представниками інших релігій, активно співпрацюємо з молоддю і намагаємося долучитися до формування незалежного європейського медіапростору з урахуванням традиційних українських стандартів для ЗМІ, насамперед, релігійних. Сайт, в першу чергу, зорієнтований на максимальне наповнення корисною для мешканців інформацією про життя та діяльність парафій міста Львова», – додає Євген Бойко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: У Росії руйнують музей ...

КОМЕНТАРІ