Команда сільських юнаків Львівщини – переможець Всеукраїнських змагань з футболу за Кубок «Золотий колос України 2014»

Команда сільських юнаків Львівщини – переможець Всеукраїнських змагань з футболу за Кубок «Золотий колос України 2014»

17.07.14 14:24 0 1103
13 липня в м. Скадовську на навчально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України завершилися Всеукраїнські змагання ВФСТ «Колос» АПК України з футболу за Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд юнаків 2003/2004 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.

Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» та навчально-спортивної бази «Скадовськ».

У змаганнях взяли участь 9 команд сільських школярів з 7 областей України, які змагалися за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за коловою системою.

Чемпіоном, набравши 20 очок із 24 можливих, стала команда «Нива-2004» з села Розвадів Миколаївського району Львівської області. Чемпіонами стали юні футболісти Віктор Фурів, Святослав Синишин, Станіслав Микитин, Любомир Залуга, Валентин Свідерський, Юрій Маруняк, Ярослав Панчишин, Владислав Василишин, Остап Гандзій, Ігор Стефашко, Остап Костюченко, Маркіян Сколоздра, Владислав Гнелянський, Олег Синишин, Євген Коваль (тренери Тарас Гичкка і Сергій Дмитришин).

Сільські діти Львівщини впевнено перемогли ровесників з смт. Черняхів Житомирської області, які посіли друге місце та команда «Колос» з Нікопільського району Дніпропетровської області – бронзового призера.

Команди, що посіли І-ІІІ місця у цих всеукраїнських змаганнях були нагородженні пам’ятними призами і дипломами відповідних ступенів, футболісти і тренери – медалями та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

Цінними призами та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України були нагороджені також Ярослав Панчишин з команди «Нива-2004» із Львівщини як кращий гравець турніру; Андрій Малиновський з команди «Жерм» Житомирщини, як кращий бомбардир та Андрій Дармокрик з команди «Колос» Дніпропетровщини, як кращий воротар.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна запровадила ...
Наступна новина: У Львові чоловік викрав у ...

КОМЕНТАРІ