Інформація щодо оздоровлення дітей тернополян у літній період

Інформація щодо оздоровлення дітей тернополян у літній період

17.07.14 15:50 0 1120
Організацію відпочину та оздоровлення дітей у літній період у місті організовує управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, управління освіти і науки Тернопільської міської ради. Загалом у 2014 році планується охопити для оздоровлення 1366 дітей, серед яких є діти-сироти, діти-інваліди та обдаровані діти.

Станом на початок липня оздоровлено 29 дітей в УДЦ «Молода гвардія», а в обласних таборах - 42 дітей. А з 19 липня за рахунок коштів обласного бюджету планується оздоровити у ДОЗ «Лісовий дзвіночок» 25 вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрім» та 10 вихованців КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби. Днем раніше у в пансіонаті «Лісова пісня» м. Борщова розпочнеться прийом 21 вихованця студентсько-спортивного клубу «Універ» та 20 дітей КЗ «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту»

Зазначимо, що відбувається оздоровлення дітей пільгових категорій, які навчаються у ЗОШ м. Тернополя. Наразі забезпечує оздоровлення цих дітей комплекс «Лісовий», у якому до 13 липня перебувало 80 дітей.

Додатково повідомляємо, що за сприяння управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та міської молодіжної громадської організації ФСК «СПОРТ-КЛАС» проведено з 30 червня по 11 липня 2014 року першу зміну літньої дитячої школи, в якій відпочило 40 дітей різних соціальних категорій.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ