Майбутня квартира опинилася в лісі (+фото)

Майбутня квартира опинилася в лісі (+фото)

18.07.14 12:58 0 1112
29-річна жителька Ковельського району, яка працює приватним підприємцем, звернулася до правоохоронців, як тільки помітила зникнення грошей. Сталося це, з її слів, у період із 9-ї до 15-ї години, поки її не було вдома, повідомили у прес-службі волинської міліції.

«Здобиччю» зловмисників стали 284 тисячі гривень, які жінка протягом кількох років заощаджувала на квартиру.

Зловмисники, намагалися підібрати ключ від вхідних дверей квартири, однак їм це не вдалося. Не довго думаючи, вони пошкодили механізм і проникли у помешкання. Перевернувши всі речі, злодії таки знайшли те, що шукали: гроші господиня зберігала у сумці, що лежала у шафі.

Правоохоронцям знадобилося кілька днів, аби вийти на слід злочинців. Тож невдовзі, провівши низку заходів, зловмисників затримали. Ними виявилися 37-річні товариші. Один – родом із Ковеля, інший – із Ковельського району. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції.

За даним фактом правоохоронці проводять досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Гроші, які спритники заховали в лісі, вилучили, тож невдовзі їх повернуть власниці. За професійні і злагоджені дії працівників міліції 29-річнаковельчанка подякувала правоохоронцям на сторінках місцевої газети.



ВН

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ