Комунальки дуже не стандартно вирішили проблему (+фото)

Комунальки дуже не стандартно вирішили проблему (+фото)

18.07.14 10:16 0 1140
Аварійними сходами жителі будинку на проспекті Волі, 56 ходити більше не будуть. Інформує ТРК «Аверс».

У сюжеті новин «На часі», 25 червня цього року ми розповідали про жителів п’ятиповерхівки, які вимушені долати перешкоди, щоб дістатися своїх під’їздів.

У будинку про який іде мова, більше півсотні квартир. Більшість жителів багатоповерхівки пенсійного віку. Щодня вони змушені хвилюватися за своє життя. Адже їхній шлях до оселі пролягав через аварійні сходи. Містяни розповіли яким чином пропонували вирішити їхні проблеми працівники ЖКП.



Марія Смочук: «Колись приходив до нас начальник ЖЕКу, йому цю проблему говорили. Він сказав, що ці сходинки заварить зовсім і ми ходити через них не будемо».

Цього разу справді слова не розійшлися з ділом. Як пообіцяли так і зробили. Через кілька днів після випуску новин «На часі», комунальники заварили входи до сходів з обох боків. Проте, проблем це не вирішило.

Мешканці будинку розповідають,- вчасно сплачують за утримання будинку, втім, послуг від ЖКП №7 ніяк не дочекаються. Бідкаються - неодноразово зверталися до директора житлово-комунального підприємства з проханням полагодити сходи біля їхнього будинку . Але все, що їм запропонували - облаштувати аварійну ділянку за власний кошт, а комунальники допоможуть.

Директор ЖКП №7 Микола Грабарчук телефоном розповів, що Грошей на ремонт сходинок не вистачає! Адже в першу чергу в будинку потрібно замінити застарілі лічильники на світло. А сходи заварили заради безпеки лучан. І додав, що їх вони таки полагодять. Проте, лише після того, як житлово-комунальний департамент Луцькради розробить проект ремонтних робіт.

директор ЖКП №7Микола Грабарчук: «Я готовий навіть виконати ці роботи швидше ніж вони перерахують гроші, але при наявності проекту».

Скільки чекати обіцяного і як довго літнім людям ризикувати своїм здоров’ям та життям невідомо!

Іванна Романюк

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ