Хмельниччина: для військкоматів області мають бути створені всі умови для виконання завдань із захисту держави

Хмельниччина: для військкоматів області мають бути створені всі умови для виконання завдань із захисту держави

18.07.14 12:19 0 1128
15 липня 2014 року в Городоцькому та Ярмолинецькому районах з робочим візитом побували заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло, заступник голови обласної ради Ігор Хитрук та обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк.

В часи, коли на східній частині території України проводиться АТО, першочерговим завданням має стати приведення у відповідність військових комісаріатів. Саме вони забезпечують виконання законодавства з питань військового обов’язку та військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських і транспортних ресурсів на відповідній території зазначила Л. Стебло.

В обговоренні даного питання також взяли участь голова Городоцької районної державної адміністрації Вячеслав Лихва, голова Городоцької районної ради Олександр Воротний та військовий комісар Городоцько-Ярмолинецького ОРВК Олег Смаль.

Під час поїздки посадовці відвідали призовну дільницю у селищі Ярмолинці Городоцько-Ярмолинецького об’єднаного районного військового комісаріату, в приміщенні якого впродовж 6 років знаходиться будинок дитячої та юнацької творчості.

Крім цього, завітали до Городоцько-Ярмолинецького районного військового комісаріату, на території якого розміщені відділ Держкомземагентства у Городоцькому районі та Центр надання адміністративних послуг районної державної адміністрації, що не забезпечує належного виконання, вищезазначеними структурами, своїх функцій.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві митці закликали ...
Наступна новина: Керівник тернопільської ...

КОМЕНТАРІ