На Київщині потяг "Хюндай" зіткнувся з автонавантажувачем

На Київщині потяг "Хюндай" зіткнувся з автонавантажувачем

18.07.14 10:55 0 1119
* ПРЕС-РЕЛІЗ

оперативного зведення чергової частини про злочини і події,

повідомлення про які надійшли в період з 00.00 години до 24.00 години

11.08.2013 р.

Характерні приклади:

ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Кам’янець-Подільський район

10 серпня близько 22.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці», поблизу с. Гаврилівці, 61-річний житель с. Малинівці, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», не впорався з керуванням, скоїв виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Віто» під керуванням 48-річного жителя м. Кам’янець-Подільського. В результаті ДТП водій «ВАЗу» та пасажир «Мерседесу», 44-річна жителька м. Кам’янець-Подільського, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в травматологічне відділення Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні.

Славутський район

11 серпня близько 14.30 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», в с. Кривин, 25-річний житель м. Нетішин, не впорався з керуванням скутера та скоїв падіння на проїжджу частину, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення СМСЧ-4.

Хмельницький район

11 серпня близько 22.00 години на автодорозі «Стрий — Кіровоград — Знам’янка», поблизу с. Пирогівці, 28-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», скоїв наїзд на пішохода, 46-річного жителя с. Пирогівці, який в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в Хмельницьку обласну лікарню.

ГРАБІЖ

Волочиський район

11 серпня близько 01.30 години в приміщені ж/д вокзалу м. Волочиськ невстановлений чоловік, шляхом вільного доступу, відкрито викрав у 46-річного жителя м. Ужгород шкіряну валізу з 206 000 гривень, яку останній поклав під голову та заснув.

Ярмолинецький район

11 серпня близько 04.00 години в смт. Ярмолинці в приміщенні бару по вулиці Щорса 41-річний місцевий житель відкрито викрав у 25-річної жительки с. Ясенівка цифровий фотоапарат «Самсунг» та ланцюжок із металу світлого кольору.

м. Хмельницький

9 серпня до Зарічанського ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про пограбування місцевого жителя. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний місцевий житель.

ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ

Волочиський район

11 серпня близько 01.30 години поблизу Будинку культури в с. Богданівка 39-річний місцевий житель, під час необережного поводження із власною мисливською гладкоствольною рушницею марки «Іж-43» калібру 12 мм, здійснив постріл в голову 25-річному місцевому жителю. Потерпілий у важкому стані доставлений у Волочиську центральну районну лікарню.

ШАХРАЙСТВО

м. Хмельницький

11 серпня близько 14.00 години по вулиці Зарічанській невстановлена особа жіночої статі, під приводом зняття порчі, шахрайським шляхом заволоділа 4100 гривнями та золотими виробами 22-річної місцевої жительки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Міністерство охорони ...

КОМЕНТАРІ