У Волинській області рятувальники провели рейд центральним пляжем міста

У Волинській області рятувальники провели рейд центральним пляжем міста

18.07.14 08:34 0 1044
Аби попередити трагічні випадки на водних об’єктах, рятувальники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Волинській області провели рейдову перевірку щодо забезпечення безпечного відпочинку громадян на водних об’єктах під час літнього купального сезону на пляжах річки Турія.

До проведення рейду також долучилися працівники групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області. У ході спільної роботи кожному з відпочиваючих вручили пам’ятну листівку, в якій у доступній формі написані правила поведінки на воді.

Люди уважно слухали роз’яснення та дякували рятувальникам за нагадування: як потрібно себе вести на воді, коли безпечно купатися, а в яку пору дня – ні, теж саме стосувалося й процесу засмагання. А ще застерегли молодих людей, що пірнати у воду з небезпечних місць, скажімо, з мосту, категорично заборонено.

Працівники ДСНС, даючи ось такі поради щодо поведінки на воді, піклуються про здоров’я та життя тих, хто літньою спекотною порою полюбляє ніжитися у теплій водичці та приймати сонячні ванни.

З початку 2014 року на водоймах області потонуло 39 людей (з них три дитини).

Шановні волиняни! Дотримуйтесь правил поведінки на воді!

Пам’ятайте, відпочинок на водоймах допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях. Безпека на воді – безпека Вашого життя!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ